Traineer: Kull 03 (2007-2009)

Kull 3 avsluttet sin traineeperiode 1. september. Her er en oversikt over deres utdannelse og erfaringsbakgrunn, hvor de har hatt arbeidsopphold og hvilken jobb de har fått etter endt traineeperiode:

Geir Finstad Gotvassli

Geir Finstad Gotvassli har tilbrakt flere år i Molde og Trondheim. I tillegg til studier og stort fotballengasjement, har han bl.a vært leder for karriereforum, næringslivsdagen 2004 og karrieredagen 2004 ved Høgskolen i Molde. Når han nå flytter tilbake til Nord-Trøndelag, er det fordi han ser hvilken unik mulighet som ligger i det å få jobbe hos både Aker Kværner, Norske Skog, IndPro og Innherred Vekst.

Geir har mastergrad i økonomi og administrasjon med fordypning i strategi, organisasjon og ledelse. Valgfag i mastergraden var kunnskapsledelse, endringsprosesser, komplekse organisasjoner, økonomistyring og prosjektledelse. Bachelorgraden i økonomi og administrasjon har spesialisering i fotballøkonomi.

Den dag i dag

Geir er nå fast ansatt som førstekonsulent hos Jernbaneverket, Trondheim.

Emil S. Økstad

Emil S. Økstad, fra Høylandet i Nord-Trøndelag, er en målrettet ung mann med høye ambisjoner. Han ønsker å jobbe med nyskapende prosjekter og er spesielt interessert i bioenergi. Han er aktiv på fritiden, og trives med snowboard, golf og squash.

Emil har mastergrad innen Innovasjon og entreprenørskap fra Universitetet for miljø- og biovitenskap. Han har spesialisering innen IPM (strategisk bruk av patent, varemerke, design). Bachelorgraden er tilsvarende en revisjonsutdanning.

Den dag i dag

Emil har startet egen bedrift, Emat AS, i Nord-Trøndelag i tillegg til å være fast ansatt hos NTNU TTO, Trondheim.

Ingrid Sæther

Ingrid Sæther er opprinnelig fra Sparbu i Nord-Trøndelag. Hun er en svært aktivt jente som har lyktes med å kombinere toppidrett med studier helt siden videregående skole. Hun spiller håndball i eliteserien for Levanger Håndballklubb.

Ingrid har bachelorgrad i bygg (byggingeniør) samt bachelorgrad innen økonomi- og ledelseutdanning med fordypning i finansiell styring.

Den dag i dag

Ingrid er nå fast ansatt hos Aker Offshore Partner i Trondheim.

Oscar Franzén

Oscar Franzén er fra Motala i Sverige, men har valgt å bosette seg på Inderøy. Kontakten med natur og et aktivt friluftsliv er av svært stor betydning. Han setter pris på en god bok og varter gjerne opp med gourmetmat.

Fra Mittuniversitetet i Östersund har han avsluttet et 4-års studie ved ekoteknikprogrammet, med hovedfag innenfor miljøvitenskap. Dette resulterte i en “Degree of Master of Science with a Major in Environmental Science” etter avsluttet hovedoppgave og et semester ved Høgskolen i Nord-Trøndelag. Faget miljøvitenskap er gjennomgående tverrfaglig, og skal gi forutsetninger for å forstå, forebygge og minimere miljøproblemer. Han avsluttet studiet GIS (geografiske informasjonssystemer) ved HINT før han gikk inn i traineeordningen.

Den dag i dag

Oscar er nå fast ansatt som Fagsjef for ytre miljø hos NTE, Steinkjer.

Ingvild Øfsti

Ingvild Øfsti er opprinnelig fra Selbu, men har studert og jobbet i Trondheim de siste årene. Hun setter pris på fjellturer og går gjerne på ski. Teater og konsertopplevelser er noen av hennes andre interesser.

Ingvild har en bachelorgrad i markedsføring fra BI Trondheim, med fordypning i merkevarebygging. I tillegg til markedsføring har hun studert Human Resourses og og Sales Management. Hun har jobbet som saksbehandler på tjenestepensjon hos Vital Forsikring ASA siden august i 2006.

Den dag i dag

Ingvild er nå fast ansatt som markedssjef hos NTE Marked, Steinkjer.